Bundels

Uitverkocht

Bundel

'Bevrijdenken'

(september 2018)

 

‘Bevrijdenken’ gaat over vrij denken, waardoor we bij ons gevoel  uitkomen. Ons gevoel is onze waarheid. Ik breng in deze bundel het meest kwetsbare in mijn mens-zijn naar buiten en probeer hierin puur en echt te zijn. Dit boek zal ook bij de lezer emoties teweeg brengen.

De maatschappelijke draaglast, identiteit, levensvragen en antwoorden, verdrongen emoties, maar ook liefde, onbezonnenheid, humor en magische bewustwording, maken van dit boek de haast letterlijke vertaling van mijn leven.

 

Uitverkocht

Bundel

'Met het blote oog'

(december 2015)

 

Waarom moet ik mij aanpassen aan jullie wereld als de mijne veel mooier is? Een vraag die ik stel in een van mijn gedichten en het antwoord hierop is niet makkelijk te geven. Mijn gedichten zijn zo opgeschreven dat iemand zonder Asperger een idee kan krijgen hoe het is om hiermee te moeten leven. In sommige gedichten komt de verwarring die kan optreden in bepaalde situaties heel goed naar voren. Iemand zonder autisme raakt hier wellicht de draad kwijt, terwijl iemand met autisme er herkenning in zal vinden. Dit is dan ook wat ik hiermee hoop te bereiken. Een brug tussen twee werelden.


Het is mogelijk om transacties

persoonlijk te pinnen