Info

Gedicht op maat?

Stuur een bericht via het contactformulier op de home pagina en vraag naar de mogelijkheden.


Poetry Circle Nowhere is een landelijk platform voor schrijvende performers en performende schrijvers dat performances en voorstellingen maakt voor theaters, festivals, huiskamers, boomhutten en andere plekken.

Poetry Circle Nowhere heeft Circles in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Tilburg, Leeuwarden en Zwolle. In elke stad komen wekelijks schrijvers samen om onder gepassioneerde leiding van coaches en artiesten van verschillende pluimage hun kunsten te ontplooien. Excellente talenten stromen uit deze kweekvijvers door naar Poetry Circle Nowhere; een collectief van artiesten die performances en voorstellingen maakt voor prominente podia in binnen- en buitenland.

https://www.poetrycircle.nl/

Na auditie gedaan te hebben in november 2020, ben ik doorgelaten tot Poetrycircle040 (Eindhoven). Tussen uitzonderlijk talent heb ik een plaats veroverd en sinds januari van dit jaar neem ik deel aan wekelijkse bijeenkomsten, die voor alsnog plaats vinden via Zoom. Als de corona maatregelen versoepelen, vind het fysiek contact plaats in 'Dynamo'. Voor mij is dit een uitgelichte kans om te ontdekken wat er nog allemaal schuil gaat in de diepte. Zo ben ik er bijvoorbeeld achter gekomen dat ik een spitter en fastrhymer ben. Voor mijn publiek betekend dit dat er een verbeterde versie van Ruben onderweg is en dat mijn poezie, proza en spokenword nog beter wordt. 

Voor het publiek organiseert POETRYCIRCLE 'circlesessions'. Dit zijn online optredens die toegankelijk zijn voor iedereen die aan wil sluiten via Zoom. Niet alleen is het interessant om mij te zien optreden, maar het andere talent wil je ook zeker zien. Het is immers ook een groepsinitiatief. Zeker nu in deze tijd zoekt iedereen naar afleiding die nog wel mogelijk is. Dan zijn de circlesessions van de POETRYCIRCLE, precies wat je nodig hebt. 

Een Circlesession is een soort battle tussen 2 steden, waarvan elke stad een half uur de tijd krijgt om zijn talent te laten zien. Wat ook erg interessant is voor het publiek en alle bange zolderkamer dichters die het licht nog niet gezien hebben, hierna is er een open-mic. LAAT JE HOREN! LAAT JE HOREN!

ZOOM LINK:

https://us02web.zoom.us/j/89680808518?pwd=OWZtR2tBWnNqdVZSdzNQOGRuVU4yUT09

Circlesession Eindhoven vs Den Haag 20 maart 2021, 19:30-20:30 OPEN MIC vanaf 20:30

AFGELOPEN

Circlesession Rotterdam vs Eindhoven 3 april 2021, 19:30-20:30 OPEN MIC vanaf 20:30

AFGELOPEN

Circlesession Zwolle vs Eindhoven 17 april 2021, 19:30-20:30 OPEN MIC vanaf 20:30

AFGELOPEN

Circlesession Eindhoven vs Zwolle 5 juni 2021, 19:30-20:30 OPEN MIC vanaf 20:30

 


Aan het begin van de Corona crisis heb ik mee mogen doen met het  'steuntje-in-de-rug' initiatief van OmroepHelmond destijds nog, inmiddels DitisHelmond. Een initiatief dat via de lokale omroep op tv een steuntje in de rug moest zijn voor alle Helmonders. Hier heb ik toen 2 Corona gedichten voor mogen dragen. Niet veel later werd ik gevraagd of ik meer voor de omroep kon betekenen. 

Hierna heb ik nog mee gedaan met het 'zomer' project en ben ik met 6 afzonderlijke zomer gedichten op tv geweest. Het geschreven materiaal is terug te vinden op deze website.

De samenwerking met DitisHelmond is gebleven en nu ben ik maandelijks te horen op de radio. Tot op heden is dit nog 1 zaterdag in de maand, vanwege drukte. In de toekomst wil ik onderzoeken of ik meer voor de omroep kan betekenen. 

Kijk op de homepagina bij 'Update' welke dagen ik te luisteren ben bij DitisHelmond.