Info

Gedicht op maat?

Stuur een bericht via het contactformulier op de home pagina en vraag naar de mogelijkheden.


Poetry Circle Nowhere is een landelijk platform voor schrijvende performers en performende schrijvers dat performances en voorstellingen maakt voor theaters, festivals, huiskamers, boomhutten en andere plekken.

Poetry Circle Nowhere heeft Circles in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Tilburg, Leeuwarden en Zwolle. In elke stad komen wekelijks schrijvers samen om onder gepassioneerde leiding van coaches en artiesten van verschillende pluimage hun kunsten te ontplooien. Excellente talenten stromen uit deze kweekvijvers door naar Poetry Circle Nowhere; een collectief van artiesten die performances en voorstellingen maakt voor prominente podia in binnen- en buitenland.

https://www.poetrycircle.nl/

Na auditie gedaan te hebben in november 2020, ben ik doorgelaten tot Poetrycircle040 (Eindhoven). Tussen uitzonderlijk talent heb ik een plaats veroverd en heb ik in het eerste half jaar van 2021 deelgenomen aan dit prachtige coaching traject. Deze uitgelezen kans heeft mij dichter tot mij en de dichter in mij gebracht. Ook bracht het mij dichter tot anderen en in deze verbondenheid heb ik ook veel mogen leren van andere deelnemers. Het was voornamelijk heel erg leuk om te doen, ondanks de corona restricties. 

Zeg je nou... "Hey dit lijkt mij wel wat", elk jaar vinden er dus audities plaats in November.  Kijk hiervoor even op www.Poetrycircle.nl. Mocht je twijfelen, mag je ook contact met mij opnemen, dan zou ik wellicht nog iets voor je kunnen betekenen. Wat ik nog wil zeggen; Ben je een 'zolderkamer' dichter en wil je gewoon iets meer dan je nu doet, dan is de PoetryCircle helemaal de plek voor jou. 


Aan het begin van de Corona crisis heb ik mee mogen doen met het  'steuntje-in-de-rug' initiatief van OmroepHelmond destijds nog, inmiddels DitisHelmond. Een initiatief dat via de lokale omroep op tv een steuntje in de rug moest zijn voor alle Helmonders. Hier heb ik toen 2 Corona gedichten voor mogen dragen. Niet veel later werd ik gevraagd of ik meer voor de omroep kon betekenen. 

Hierna heb ik nog mee gedaan met het 'zomer' project en ben ik met 6 afzonderlijke zomer gedichten op tv geweest. Het geschreven materiaal is terug te vinden op deze website.

De samenwerking met DitisHelmond is gebleven en nu ben ik maandelijks te horen op de radio. Tot op heden is dit nog 1 zaterdag in de maand, vanwege drukte. In de toekomst wil ik onderzoeken of ik meer voor de omroep kan betekenen. 

Kijk op de homepagina bij 'Update' welke dagen ik te luisteren ben bij DitisHelmond.