Gedichtenlaantje Schrijfproject 4e editie

Gepubliceerd op 3 februari 2018 om 14:00

Voordracht middag
(BEËINDIGD)

Van 20 November 2017 t/m 31 januari 2017 konden er gedichten ingezonden worden voor het 4e Gedichtenlaantje- Schrijfproject

Het project wordt op zaterdagmiddag 10 februari 2018 afgesloten met een podiumevenement, waar de deelnemers van het schrijfproject, waaronder ikzelf, hun inzendingen komen voordragen. Houd die datum alvast vrij in je agenda! De locatie zal in ‘The steakhouse Cunera’ in Rhenen zijn. De feestzaal zal worden gebruikt, er is een beamer/scherm/licht/geluid aanwezig, achter het restaurant is een eigen grote parkeerplaats en het gebouw is rolstoeltoegankelijk (de wc ook). Gratis toegang. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de bar.

Net als bij de drie voorgaande Gedichtenlaantje-Schrijfprojecten was er weer een start-opdracht waaraan de poëzie inzendingen moesten voldoen en dat thema is deze keer “Vertel eens…”

Het thema mocht als titel gebruikt worden, maar dit hoefde niet perse. Het mocht ook als uitgangspunt/zienswijze/”kruip eens in de huid van”/vraagstuk etc . gebruikt worden.  Maar “Vertel eens…” moest wel de basis zijn voor het gedicht.

 

http://www.gedichtenlaantje.nl/podium/event/56

 

Datum / Tijd: Feb. 10 2018, Zaterdag 14:00

Eindigt: Feb. 10 2018, Zaterdag 16:30

Locatie: Steakhouse Cunera, Grebbeweg 1, 3911 AS Rhenen

Evenement van: Yvonne vd Laan-Gedichtenlaantje


«   »