Keuzestress

Gepubliceerd op 6 mei 2021 om 09:46

Ik kan niet kiezen, ik kan niet kiezen want er is zoveel, ik kan niet kiezen want weet ik veel, er is zoveel ik kan niet kiezen er is zoveel.

 

Ik wil alle dagen alles, alle dagen wil ik alles tot niets, doe ik alles om niet tot iets te komen, kom ik een beetje tot iets en daarin zoek ik alles

 

Ik kan niet kiezen dus dan maar niet, ik kies voor niets en daarin zoek ik mij.

 

Alle nachten wil ik wel slapen, wakker waken over stille dromen die verstompen en de ochtend nooit halen.

 

Liever zing ik en dans ik tot ik dronken strompel naar morgen. Dit is wat ik koos wat ik verkies boven keuzes maken en daar geraken waar een bestemming uitgesloten blijft.

 

Ik kan niet kiezen, ik kan niet kiezen want er is zoveel. Ik kan niet kiezen, want weet ik veel, er is zoveel ik wil wel kiezen maar liever doe ik dat niet.

 

Geloven in het leven ik kan niet geloven dat het gegeven is door hogere machten waarachter het lot beweegt, geen toeval en geen keuze, ik mocht niet kiezen of ik wel wilde, maar hier ben ik.

 

Ik kan niet kiezen dus kies ik niet. Het lot wil dat ik keuzeloos blijf en beweeg tot ik platgeslagen wordt. Ik zocht wel naar meer, zoek nog naar veel, liever ben ik iemand keuze en word ik gevonden.